Emmarcat dins dels actes de l’Any Xammar, el proper dissabte 26 d’abril el restaurant Can Quico de l’Ametlla del Vallès (C/ de Barcelona, 1) acollirà un nou sopar xammarià “Anècdotes havent sopat”, organitzat per les àrees de Cultura i de Comerç de l’Ajuntament de l’Ametlla.
L’àpat començarà a les 20,30h i, com és habitual, estarà amenitzat per en Jep Barceló (Narrodor) i per l’Àlex Membrives (acordió).
Qui desitgi assistir-hi, pot reservar taula a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès (93 843 25 01) o bé al restaurant Can Quico (93 843 00 77).
El menú, que costa 20€, consta de:
– Canonet de truita de patata farcit d’escalibada de pebrot vermell i ceba caramel·litzada amb guspires cruixents de pernil.
– Calamarcets a la llauna i les seves mongetes de Santa Pau.
– Pastís de formatge i llàgrima de confitura de fuits vermells.
– Aigua mineral, Solà Fred (negre, rosat o blanc) D.O. Montsant.